top of page

Recupera

EL CONTROL.

 

Hi ha moments a la vida en que un té la sensació de que tot s'enfonsa al seu voltant. La feina va malament, la relació de parella va de mal en pitjor, no et portes bé amb els teus pares, una malaltia, un accident, una mort, disputes, problemes amb els fills...​ Mil coses, juntes o separades, poden provocar que en un moment donat creguis que no pots més, que has perdut el control de la teva vida i que vas en caiguda lliure i que el paracaigudes no s'obre. Però hi ha maneres de recuperar el control de la situació.

Si et trobes en un moment de crisi i necessites recuperar el control, et podem ajudar a iniciar o accelerar el procés de millora del teu problema. A més, t'aportarem tècniques i estratègies per a que aconsegueixis superar-lo, evitant possibles recaigudes en un futur.

 

Si et resulta difícil o creus que és impossible sortir de la situació que et provoca tant patiment, potser, ha arribat el moment de deixar que t'ajudin. Si vols saber en què et podem ajudar, fes click aquí.

 

A Lisa Vincent Psicologia, treballem des de l'orientació Cognitiu-Conductual (TCC), integrant tècniques i recursos d'altres disciplines i en combinació amb Teràpies Complementàries. D'aquesta manera, comptem amb les eines necessàries per adaptar-nos a cada cas en particular i per a que el canvi desitjat sigui durador i es generi en el menor temps possible. ¿Vols saber com treballem?

IMG_3957.JPG

Lisa Vincent S.

Núm. Colegiada: 24193

Aconsegueix

els teus objectius.

 

La idea que té un de si mateix i les associacions que alberga a la seva ment sobre la seva pròpia capacitat determinen el que finalment un pot oferir-se a si mateix i als altres.

Tots tenim un potencial innat que podem desenvolupar, un do amb el que cadascú neix per servir al món.

A través del Life Coaching, és possible facilitar el creixement personal, el maneig positiu d'emocions i la presa de decisions i accions encaminades als teus objectius, entre d'altres.

Millora el teu Benestar Emocional.

Les persones que són emocionalment sanes tenen control sobre les seves emocions i el seu comportament. A més, són capaces de gestionar els desafiaments de la vida, construir relacions fortes i sanes  i recuperar-se dels contratemps amb certa facilitat.

De la mateixa manera que es necessita d'un cert esforç per tenir una bona salut física, també es necessari realitzar un important esforç per tenir una bona salut mental i emocional. Millorar la salut emocional pot ser una experiència gratificant i molt beneficiosa en tots els aspectes de la vida, doncs contribuirà a gaudir d'una millor qualitat de vida en general.

Si sents que necessites millorar el teu benestar emocional però et sents perdut i no saps com fer-ho, podem ajudar-te a conseguir-ho.

DEMANA CITA

El teu missatge s'ha enviat correctament

deixa de preocupar-te, 

OCUPA-TE'N.

Si estàs atrapat en una situació que t'impedeix ser feliç, si sents que estàs bloquejat i penses que ja ho has intentat tot; no ho dubtis, ocupa-te'n i demana ajuda, si així ho necessites.

"

"

"

"

"

millora la teva qualitat 
DE VIDA.

“A l'home se li pot arrabassar tot menys una cosa: l'última de les llibertats humanes —l'elecció de l'actitud personal davant d'un conjunt de circumstàncies— per decidir el seu propi camí" (Viktor Frank).

 

Això significa que, sovint, nosaltres no podem escollir els fets, però sí com ens enfrontem a ells.¿Com decideixes enfrontar les teves circumstàncies tu, avui? 

"

"

El nostre espai

bottom of page