top of page

Life Coaching

ACONSEGUEIX ELS TEUS OBJECTIUS

TRENCA LES TEVES BARRERES

Ningú millor que tu pot saber qui ets i què és el que vols veritablement. A més, tots i cada un de nosaltres comptem amb les habilitats i capacitats per assolir els nostres objectius. La meva feina és acompanyar-te per ajudar-te a descobrir-ho i a treure el millor de tu mateix.

 

El Life Coaching es centra en el context present del client que busca solucions i resultats, ja sigui en l'àrea personal, de relacions interpersonals i/o de negocis. El Coach facilita la projecció del client per aconseguir una meta o visió de futur a través d'una metodologia que li permetrà descobrir les seves habilitats, reconèixer els obstacles i crear un pla d'acció per aconseguir la visió de vida que desitja.

 

A la vida prenem decisions constantment, des de trivials fins a importants, i cadascuna d'elles afecta les nostres vides. No prendre una decisió també és decidir i és la meva feina acompanyar-te per prendre les decisions adequades per aconseguir una vida satisfactòria, feliç i equilibrada. Et guio per a que reconectis la ment i el cor de manera que visquis en perfecta alineació i trobis la passió i motivació per assolir la vida que desitjes.

 

A través del Life Coaching, és possible facilitar:

  • El teu creixement personal.

  • La comprensió del significat que dónes a cada circumstància, situació i esdeveniments.

  • Prendre responsabilitat en relació a com perceps la vida.

  • El maneig positiu d'emocions.

  • Reconèixer com satisfàs les teves necessitats i ajudar-te a decidir fer-ho de manera positiva.

  • Prendre decisions que estiguin alineades amb el teu veritable desig, enfocant-les cap al teu creixement i contribució.

  • Prendre accions concretes encaminades a l'objectiu final per a les quals et donaré seguiment constant per acompanyar-te en el canvi.

Creixement personal

Consecució de metes/objectius

Resolució de conflictes

Elaboració d'un pla de acció

bottom of page