top of page

Sobre mi

IMG_3957.JPG

Número de Col·legiada: 24.193

Lisa Vincent 

Llicenciada en Psicologia, Màster en Pràctica Clínica, Màster en Coaching Estructural, Pacticioner en Programació Neurolingüística (PNL), Diplomada en Flors de Bach, Terapeuta Professional de EFT (Emotional Freedom Techniques), Terapeuta Regressiva.

El meu nom és Lisa Vincent. Sóc llicenciada en Psicologia per la Universitat Autònoma de Barcelona, ​​especialitzada en Pràctica Clínica per l'Associació Espanyola de Psicologia Clínica Cognitiu Conductual (AEPCCC). També estic especialitzada en Coaching Estructural pel Centre Europeu de Formació Oficial en Coaching (CEFOC). A més, sóc Practitioner en PNL per l'Institut Gestalt de Barcelona, Diplomada en Flors de Bach pel Centre Acadèmic de Teràpies Naturals i Emocionals, Terapeuta Professional de EFT per Sophie Da Costa, Diplomada en Hipnosi i Teràpia Regressiva facilatat per Esther García Miralles .

 

La Psicologia i les Teràpies Complementàries són la meva passió i ajudar a les persones a retrobar-se i a reconnectar amb elles mateixes i amb tot el seu potencial per aconseguir l'equilibri i la pau interior, la meva vocació vital.

Em considero una persona amb una gran calidesa humana i amb una motivació real cap a les persones. Buscadora de recursos, curiosa per naturalesa i molt creativa. Em mantinc en constant aprenentatge, evolució i reciclatge; el que em permet, per una banda, oferir als meus clients serveis més ràpids, efectius i de qualitat i, per altra, mantenir el meu equilibri i benestar personal.

 

Els meus camps preferits són l'autoestima, els problemes de caràcter emocional (ansietat, depressió, estrés...), la dependència emocional, les relacions tòxiques i els problemes de parella en general, entre d'altres.

El Meu Objectiu

El meu objectiu és guiar, acompanyar i impulsar a totes aquelles persones que es troben en una situació de malestar, conflicte o bloqueig per a que aconsegueixin, en el menor temps possible, una major autonomia, equilibri i harmonia amb si mateixes. També acompanyo en moments de canvi i/o crisi del tipus que sigui, y en la consecució d'objectius i metes.

La Meva Filosofia

Els problemes són part de la vida. Alguns podem evitar-los, altres els hem de solucionar per recuperar el nostre benestar i la nostra qualitat de vida. A l'hora de solucionar un problema, és fonamental entendre què està succeint, com i per què passa. Ser conscients del problema, comprendre aquest QUÈ, PER QUÈ i COM ens permetrà poder començar a posar-li solució.

Moltes vegades, aconseguir aquesta comprensió per nosaltres mateixos pot resultar molt complicat i més quan es tracta de problemes de tipus psicològic. Comprendre un problema d'aquesta índole exigeix ​​tenir uns coneixements sobre com funciona el comportament i la ment humana i és, justament, per aquest motiu que, en aquest punt, un psicòleg pot ser de molta utilitat.

Comprendre què és el que ens passa és necessari però no suficient. Comprendre és molt important però és només el primer pas. Un cop s'ha aconseguit la comprensió necessària, el següent serà fixar uns objectius, establir què és el que volem aconseguir, com volem estar, com ens volem sentir. I a partir d'aquí, planificar les accions més adequades per aconseguir-ho. Si hem aconseguit comprendre totes les variables implicades en el problema i com es relacionen entre si, podrem actuar d'una manera adequada i efectiva. Si passem a l'acció des del coneixement i la consciència, tindrem moltes més probabilitats d'èxit.

 

Per viure una vida equilibrada i feliç, és fonamental aprendre sobre les nostres emocions. El benestar interior està lligat a la necessitat d'explorar qui som i què volem de veritat. Per aquest motiu, la meva tasca terapèutica està orientada, en part, a l'autoconeixement. L'autoconeixement té a veure amb l'autoestima, la consciència emocional, l'autoconcepte, l'assertivitat... És una clau fonamental per al desenvolupament personal, la superació i el canvi. Conèixer-se comença i acaba per un mateix però, en determinades etapes vitals o davant problemàtiques específiques en què un se sent encallat, un psicòleg pot ser la millor opció.

Concebo la tasca psicològica com un procés obert i dinàmic on client i psicòleg sumen forces i on el resultat final depèn de la suma del compromís de tots dos.

 

No m'agrada donar especial rellevància a les tècniques o usar-les de forma sistemàtica perquè cada persona és única i la seva problemàtica exigeix ​​d'unes tècniques concretes que moltes vegades sorgeixen de la tasca creativa i observadora del terapeuta. Si bé, considero que és bàsic reestructurar tots aquells patrons o creences que estan limitant la vida del pacient en qualsevol sentit.

 

Dins de la tasca psicològica, la funció principal del psicòleg és ser un bon mirall, projectant aquells aspectes que al pacient li costa veure en si mateix i, per tant, acceptar i integrar. L'objectiu és que, independentment de la problemàtica, el client sigui cada vegada més autònom i més conscient dels seus processos, de manera que ell mateix pugui començar a gestionar el seu malestar i a respondre a les seus principals interrogants.

Psicòloga reconeguda i acreditada per:

bottom of page