top of page

Atenció Psicològica

AVALUACIÓ

ASSESSORAMENT 

INTERVENCIÓ PSICOLÒGICA

 

A Lisa Vincent Psicologia, trobaràs un espai en el qual et sentiràs atès, comprès i escoltat sense ser jutjat per a facilitar el canvi de pensaments, emocions i conductes que t'estan generant malestar o patiment.

 

T'oferim una atenció psicològica integral que et permetrà:

 • Entendre què és el que t'està passant.

 • Suprimir, disminuir o modificar els símptomes que et produeixen malestar.

 • Modificar conductes que et pertorben, ja que a l'entendre-les des d'un altre punt de vista, les podràs canviar.

 • Promoure el teu creixement, el teu autoconeixement i el desenvolupament de les teves pròpies capacitats i recursos.

Treballem des de l'orientació psicològica Cognitiu-Conductual, incorporant tècniques d'altres disciplines i en combinació amb teràpies complementàries per adaptar-nos a cada persona i a cada cas particular i així aconseguir una major efectivitat.

 

Enfocament Cognitiu-Conductual

L'enfocament cognitiu conductual posa ènfasis en que. a partir d'un mateix fet, les persones reaccionen de diferents maneres. Això es deu al fet que, d'un mateix succés, vam realitzar interpretacions diferents de les nostres creences, experiències prèvies, manera de ser, pensar o sentir. Interpretem de forma diferent les situacions i això fa que ens sentim d'una manera o altra funció de pensament que tinguem, això alhora fa que actuï de forma diferent. Es tractarà de modificar els pensaments i conductes disfuncionals de manera que aconseguim un major benestar emocional.

 

La Teràpia Cognitiu Conductual ofereix a la persona les estratègies, els recursos i les eines personals per resoldre els seus problemes amb l'autonomia, la manera que s'adquireix l'aprenentatge que es consolida, la psicologia psicològica i les solucions que s'utilitzen en el temps.

 

Les tècniques de la TCC són les que han demostrat científicament tenir més èxit en Psicologia Clínica. Se li dóna importància al present, l'accent en el canvi en els pensaments i la conducta. L'esforç de la teràpia es concentra en afavorir la sortida de la situació de malestar i el patiment perquè la persona recuperi la normalitat i el benestar com més aviat millor.

 

La TCC ha demostrat la seva eficàcia en: Símptomes d'ansietat, Atac d'ansietat, Problemes de parella, Depressió, Autoestima, Dificultats d'estudi, Fòbies, Obsessions, Manca d'habilitats socials, Autocontrol, Anorèxia, Problemes d'alimentació, etc.

Tècniques i Recursos Complementaris

​Per aconseguir una major adaptabilitat i eficàcia, treballem amb tècniques i recursos d'altres disciplines:

 • EFT Tapping: ha estat descrita com la 'acupuntura per a les emocions, sense agulles'. Té les seves arrels en l'antiga medicina xinesa. EFT és una forma de psicoteràpia alternativa que està basada en el fet que les emocions negatives estan causades per desequilibris en el camp energètic del cos. El que es fa per tornar a equilibrar-és el que en anglès es diu 'tapping' (donar copets suaus amb els dits) en els punts de l'acupuntura, mentre el pacient està enfocat en l'emoció o assumpte a tractar. Amb això es neutralitza l'emoció negativa i s'activen de forma natural els mecanismes autocuratius i regeneradors del cos.

 • Teràpia Floral (Flors de Bach): És un tipus de pràctica natural i holística que sorgeix a principis del segle XX de la mà del Dr. Edward Bach. Està orientada a brindar serenitat i salut a les persones. Contempla l'ésser humà de forma integral com un ésser físic, mental, emocional i espiritual, amb personalitat, pensaments i reaccions davant els diferents estímuls de la vida, com un "tot inseparable". Per això, considera que aconseguint un major equilibri emocional i mental s'aconsegueix un benestar que també s'apreciarà a nivell físic. L'acció i efecte de la terapèutica floral és de caràcter bioenergètic i busca, principalment, proporcionar harmonia i estabilitat a través de la prescripció selectiva d'essències florals per a la correcció de desequilibris psicoemocionals.

 • Programació Neurolingüística (PNL): descriu la dinàmica fonamental entre la ment (neuro) i el llenguatge (lingüístic) i com la relació entre tots dos afecta al nostre cos, les nostres emocions i al nostre comportament. És un model que permet abordar de forma pràctica, útil i eficaç la comprensió i modificació de la conducta humana en qualsevol context. Està considerada de gran utilitat per al treball de canvi, obtenint grans resultats amb la seva aplicació per aconseguir canvis o millores personals i organitzacionals.

 • Mindfulness i Meditació: té com a objectiu que la persona aprengui a estar en el present i adonar-se que en l'aquí i l'ara tot està bé. Serveix per asserenar-se, relaxar-se i connectar amb un espai de pau interior que ens permeti fluir en la vida i els seus reptes. En trastorns d'ansietat és una tècnica molt eficaç.

 • Teràpia Regressiva: La base de la Teràpia Regressiva consisteix en a ajudar a la persona a aconseguir un estat alterat de consciència, gràcies al qual accedeix a memòries ancestrals i reviu situacions enterrades en la seva ment. Les tècniques més comuns per aconseguir aquest estat alterat de consciència són la relaxació profunda i la hipnosi clínica. Un cop aconseguit aquest estat alterat de consciència, el terapeuta o facilitador, guia a la persona en funció de les creences que tots dos tinguin:

  • Les regressions a edat impliquen reviure fets de la infància que van poder provocar un impacte emocional causant dels problemes i comportaments actuals.

  • Les regressions a vides passades impliquen aquelles en què es reviu la concepció, gestació, part i, evidentment, les  vides passades

 

Mètode de treball

El desenvolupament de les sessions varia en funció del problema i de les necessitats i característiques de la persona, però generalment la metodología que seguim és la que s'explica a continuació.

 

Les primeres sessions, entre 1 i 3 aproximadament, es destinen a avaluar el problema i a definir els objectius a assolir. Aquí, parlem i establim la confiança necessària per a treballar conjuntament, des de la comprensió i l'empatia. Ja, des de la primera sessió, se li donen al client exercicis per fer a casa per facilitar la presa de consciència tant del problema en si, com d'altres dinàmiques internes que puguin estar afectant i que dificulten la gestió adequada de situacions problemàtiques que produeixen malestar.

 

Després d'aquesta fase d'avaluació i un cop consensuats els objectius, passem a la següent fase en què treballem a diferents nivells. Aquí, l'objectiu principal és dotar la persona de recursos i estratègies per al canvi, tant de conductes, pensaments i creences. A nivell emocional, treballem amb tècniques energètiques per a l'alliberament d'emocions que generen malestar i així restablir l'equilibri personal i la pau personal. Per tant, en aquesta fase, les sessions són variades; parlem, qüestionem, confrontem i generem canvis de consciència i de conductes, facilitem i trobem conjuntament eines i recursos i apliquem tècniques que produiran canvis a un nivell més profund (emocional i energètic).

 

Un cop aconseguits els objectius, ja passem al seguiment. L'objectiu principal és mantenir els canvis i assegurar-nos que no es donin passos enrere.

Modalitat de sessions:
 • Individual.
Modalitat de consulta:
 • Presencial.
 • ​Videoconferència.
Tarifes per sessió presencial:
 • Individual: 50€.
bottom of page